Mòduls i plugins

Inici / Mòduls i plugins

Instal·lem i configurem qualsevol mòdul o plugin del mercat, i si no existeix, el dissenyem i el programem.


[layerslider id="6"]

Cerquem, instal·lem, adaptem, configurem qualsevol tipus de mòdul o plugin de qualsevol CMS (Content Management System). Ja sigui de Prestashop, Magento, Joomla, WordPress, Oscommerce i qualsevol software existent, sempre que estigui programat en el llenguatge de codi lliure PHP. No treballem amb el llenguatge de codi privatiu ASP.

En el cas que les teves necessitats no les cobreixi cap mòdul ni plugin existent en el mercat, fem un estudi del cas, el dissenyem i en fem el desenvolupament a mida, i en garantim el correcte funcionament amb la versió de la botiga virtual del teu CMS.

Botigues.cat també tenim una sèrie de mòduls a la venda. Aquests es poden comprar a la botiga online de PrestaShop, en els següents enllaços:
- Mòdul TPV Redsys (Servired / Sermepa)
- Mòdul TPV Pasat 4B
- Mòdul 100% Llei de Cookies (Avís i Bloqueig)
- Mòdul Manager de Vídeos
- Mòdul Manager de Documents

Demana informació
Necessites alguna funcionalitat específica per la teva botiga online? Vols que et busquem i instal·lem algun mòdul o plugin?

Alguns moduls fets

Mòdul de gestió de documents

Mòdul d'avís de Cookies

Mòdul de pagament TPV Pasat 4B

Aquest lloc utilitza galetes per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continues navegant, consideres que estàs d'acord amb el seu ús.   Més informació

X